Noodsnelwegafsluitingen in Santa Monica om Bluff-instabiliteit aan te pakken

Advertisement

Santa Monica om Bluff

Stad neemt maatregelen om kritieke reparaties uit te voeren op I-10- en PCH-routes

In een proactieve actie om de problemen met landinstabiliteit op een deel van de Santa Monica Bluffs aan te pakken, heeft de stad Santa Monica, in samenwerking met lokale en regionale partners, tijdelijke sluitingen aangekondigd van delen van de westwaartse snelweg I-10, de Pacific Coast Highway in noordelijke richting (PCH) en de oprit Moomat Ahiko Way in noordelijke richting.

Advertisement

Om het essentiële noodwerk uit te voeren en de openbare veiligheid te waarborgen, zullen de bemanningen een grote kraan met een grijper gebruiken om het bovenste gedeelte van de onstabiele rotswand voorzichtig te verwijderen en systematisch uit elkaar te halen voor transport naar een externe locatie.

Het sluitingsschema is als volgt: De Moomat Ahiko Way in noordelijke richting op de oprit naar PCH wordt op dinsdag 25 juli 2023 vanaf 23.30 uur gesloten. Vervolgens wordt de I-10 in westelijke richting van Lincoln Boulevard via de Pacific Coast Highway in noordelijke richting naar de California Incline gesloten vanaf woensdag 26 juli 2023 om 02.00 uur.

Alle betrokken routes zullen naar verwachting op woensdag 26 juli 2023 om 12.00 uur (‘s middags) snel weer opengaan.

Terwijl deze sluitingen van kracht zijn, blijft de afrit van Lincoln Boulevard naar de I-10 in oostelijke richting toegankelijk, samen met de California Incline, de PCH in zuidelijke richting en de I-10 in oostelijke richting. Voor degenen die reizen op de I-10 Freeway en toegang willen tot de Pacific Coast Highway, is er een aangewezen omleidingsroute die chauffeurs door de volgende straten leidt:

  1. Wilshire Blvd./Santa Monica Blvd.
  2. Oceaan Avenue
  3. Californische helling

Een gedetailleerd schema van de sluitingen is te vinden op de Website van de staden een downloadbare PDF-versie van de omleidingskaart is ook beschikbaar voor referentie.

instabiliteit aan te pakken

Share this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *