Santa Monica PONY-honkbalteam maakt debuut in Colt World Series

Advertisement

Santa Monica PONY

Het team pakte de titel van West Zone Tournament Champions in een come-back overwinning tegen Azusa

In Covina, CA, behaalde het Santa Monica PONY Baseball 16U National Team de titel van West Zone Tournament Champions in een ‘come-from-behind’ overwinning tegen Azusa, waardoor het team naar de 2023 International Colt World Series in Marion, IL werd gestuurd.

Advertisement

Tegenover temperaturen van 95 ℉ stond Santa Monica met 2-9 achter in de tweede helft van de 7e inning. Ze scoorden echter zeven punten om de wedstrijd in evenwicht te brengen. Het cruciale moment kwam met twee uit en volle honken toen 16U National catcher, Eli Altimarino, op een 3-2 count een vrije loop kreeg om de overwinning veilig te stellen op 10-9.

Het 16U National Team liet een ongeslagen record zien tijdens het Super Regional Pony Tournament en het West Zone Regional Tournament. Als kampioen staat het Santa Monica National-team nu op het programma om op donderdag 27 juli naar Marion, IL te reizen voor de openingsceremonie van de World Series. De toernooiactiviteiten worden afgesloten met de World Series Championship Game op dinsdag 1 augustus.

Dit markeert het debuut van Santa Monica PONY in de Colt World Series, een belangrijke mijlpaal in hun geschiedenis. De Colt World Series, nu in zijn 69e jaar, is PONY Baseball’s op een na langstlopende World Series-evenement. Het omvat een toernooi met tien teams, bestaande uit twee dubbele eliminatiebeugels van vijf teams.

Naast zes in de VS gevestigde teams, zullen de spellen ook teams bevatten uit de vier internationale regio’s van PONY: Azië-Pacific, Europa, Mexico en het Caribisch gebied.

Het team zoekt financiële steun voor reiskosten, zodat spelers gelijkelijk kunnen deelnemen aan de toernooiactiviteiten en de World Series Championship Game. Donaties worden gevraagd op https://smpbsponsorship.org/

Santa Monica PONY Baseball, opgericht in 1952, is een geheel door vrijwilligers geleide non-profit gemeenschapsorganisatie en lid van de PONY Baseball and Softball, een internationale organisatie voor amateurhonkbal en meisjessoftbal. PONY staat voor Protect Our Nation’s Youth.

Share this article

One Comment:

  1. Hollywood News

    In Covina, CA, the Santa Monica PONY Baseball 16U National Team clinched the title of West Zone Tournament Champions in a come-from-behind victory against Azusa, sending the team to the 2023 International Colt World Series in Marion, IL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *