Vooraanstaand makelaarskantoor in Santa Monica dient faillissement in

Advertisement

Geschatte waarde van zijn activa varieert tussen $ 500.000 en $ 1 miljoen, santa Monica dient.

Het bedrijf achter KW Advisors, een vooraanstaande makelaardij met hoofdkantoor in Santa Monica, heeft onlangs het faillissement van Chapter 11 aangevraagd, meldde Real Deal.

R&LS Investments, geleid door Rick Cunningham, diende op 18 juli een vrijwillige petitie in voor bescherming tegen schuldeisers in het Central District van de US Bankruptcy Court. Het bedrijf erkent dat het minder dan $ 7,5 miljoen verschuldigd is, terwijl de geschatte waarde van zijn activa varieert tussen $ 500.000 en $ 1 miljoen, meldde Real Deal.

Advertisement

Onder de schuldeisers bevindt zich een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die gelieerd is aan vastgoedinvesteerder David Taban. De makelaardij van Cunningham bezette voorheen kantoren in een gebouw in Santa Monica dat eigendom was van Taban’s Jade Enterprises, maar naar verluidt hebben ze het pand in juni verlaten.

Afgezien van de schuld aan Taban’s LLC, is R&LS Investments ook ongeveer $ 144.800 verschuldigd aan City National Bank, $ 30.000 aan een Citi Bank-creditcard en ongeveer $ 30.000 aan CoStar. Bovendien heeft het bedrijf kleinere uitstaande schulden, waaronder $ 3.100 aan een kantoorschoonmaakbedrijf en $ 3.000 aan een parkeerplaatsbedrijf, volgens Real Deal.

Share this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *