Weerbericht Los Angeles: verzengende temperaturen houden aan in SoCal, met waarschuwingen en adviezen voor overmatige hitte

Advertisement
Weerbericht Los Angeles

Maandag 24 juli 2023 04:23 uur

LOS ANGELES (KABC) — Extreme hitte zal Zuid-Californië maandag en de hele week in zijn greep blijven houden, met driecijferige temperaturen verwacht in de valleien en woestijnen.

Zuid-Californiërs worden gewaarschuwd om maatregelen te nemen om uit de hitte te blijven, buitenactiviteiten tijdens piekuren te vermijden en hun huisdieren thuis te laten. Waarschuwingen en adviezen voor overmatige hitte zal delen van de regio bedekken.

Advertisement

In de provincies Los Angeles en Orange zal er maandagochtend een beetje mist zijn, maar de temperatuur zal stijgen tot ongeveer 86 graden zodra de zon opkomt. Temperaturen blijven de hele week in de bovenste 80 en lage 90.

De valleien en Inland Empire zullen nog heter zijn, maandag 99 halen en de rest van de week in de driedubbele cijfers blijven.

Stranden bieden een pauze van de hitte, met de hele week temperaturen in het midden van de jaren 70.

Maandag trekt er wat vocht de bergen in en is er een kleine kans op onweer met een maximum van 89.

De woestijnen zullen de hele week de heetste delen van de regio zijn. Ze zullen maandag ongeveer 104 raken en de hele week in de drievoudige cijfers blijven. Palm Springs bereikt dinsdag 115. Woestijnen kunnen maandag ook enkele onweersbuien zien.

Ontvang de laatste updates over het weer met de gratis ABC7 Los Angeles-app

Download de ABC7-app voor weerwaarschuwingen: Klik hier voor iOS-apparaten | klik hier voor Android-apparaten. Als je de app hebt, schakel dan pushmeldingen in en personaliseer de app. Klik op Mijn Nieuws uit het onderste menu, geef dan een ster aan de onderwerpen die je wilt volgen en tik op Gereed.

Live-radar: abc7.la/LiveMEGADOPPLER
Horloges/waarschuwingen: abc7.la/WxWarnings
Download de gratis Accuweather-app voor iPhone En Android apparaten.
Deel je weerfoto’s en -video met #ABC7Eyewitness

7-daagse voorspellingen

Weersverwachting Los Angeles / Orange County

Valleien en Inland Empire

Stranden

Bergen

woestijnen

Copyright © 2023 KABC Television, LLC. Alle rechten voorbehouden.

Share this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *